noiembrie 29, 2022

Computer tomograf la Spitalul de Urgenta

Mult asteptatul computer tomograf a fost, in sfarsit, instalat la Spitalul de Urgenta Zalau. Ioan Muresan, directorul spitalului, ne-a spus ca, deocamdata, nu este operational, pentru ca inca nu s-a primit autorizatia de la CENECAN (Comisia nationala pentru energie nucleara). Autorizatia este asteptata sa soseasca in cel mult doua saptamani.
Computerul tomograf este instalat la nivelul Radiologiei si Urgentei si, prin urmare, se exclude folosirea liftului, spune Ioan Muresan. Echipa care va lucra cu computerul tomograf va fi condusa de catre medicul radiolog specialist Adela Pasca.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *