octombrie 4, 2022

Comportare modesta pentru CSS-CSM Armatura la Top 12

Echipa de tenis de masa de la CSS-CSM “Armatura” Zalau a participat la intrecerea “Top 12”, la categoria juniori si seniori. Competitia s-a desfasurat la Constanta, in perioada 21-22 februarie. De la CSS-CSM Zalau au participat: Andrada Vincze, la junioare si senioare; Alin Ciupe, juniori si seniori; Andreea Dodean, la senioare; Demeter Boglarka, la junioare; Andreea Igna, la junioare. Acestia au avut evolutii modeste, intalnind sportivi foarte buni din toata tara, unii dintre ei antrenandu-se chiar in strainatate. In urma concursului, la juniori, cel mai bine s-a clasat Andrada Vincze (foto), care a ocupat pozitia a V-a. Pe locul sapte s-a situat Alin Ciupe, Demeter Boglarka s-a situat pe locul VIII, iar locul noua a fost ocupat de Andreea Igna. Jocurile s-au disputat sambata, 21 februarie.
|i la seniori Andrada Vincze a avut cea mai buna evolutie, ocupand in final locul VIII. Alin Ciupe si Andreea Dodean au terminat concursul pe locurile IX, respectiv XI. Partidele s-au disputat duminica, 22 februarie. Antrenorul echipei, Victor Puie, a spus ca “daca erau mai concentrati se putea obtine mai mult, dar au avut si ghinion la tragerea la sorti, cazand cu sportivi foarte valorosi”.
11 sportivi la Cupa “Kevin Quatro”, de la Carei
Careiul a fost gazda Cupei “Kevin Quatro” la tenis de masa, la fete si baieti cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani. Competitia a avut loc sambata, iar de la CSS-CSM “Armatura” Zalau au participat 11 sportivi, insotiti de antrenorul Augustin Muresan. O evolutie foarte buna a avut sportiva Stefana Pasca, care s-a situat pe locul intai la categoria 8-10 ani.
Iata si rezultatele:
Fete, 8-10 ani:Locul I-Stefana Pasca; Locul IV-Sallai Henrieta.
Fete, 11-13 ani: Locul III-Stefana Pasca; Locul V-Iulia Marincean; Locul VI-Ioana Trif.
Baieti, 8-10 ani: Locul IV-Salloi Tamas; Locul VII-Naghi Kristof.
Baieti, 11-13 ani: Locul III-Osvath Tamas; Locul IV-Olimpiu Seni; Locul VI-Paul Marincean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.