Comportare modesta pentru Andrei Margin

Sportivul de la CSS-CSM ^Armatura^ Zalau, Andrei Margin, antrenat de Victor Puie, a participat in perioada 16-18 ianuarie la Openul Ungariei la juniori II, desfasurat in localitatea Tata, din Ungaria. La acest concurs au participat 170 de sportivi baieti si fete.
Dupa o comportare modesta, Andrei s-a calificat din grupe pe tabloul celor mai buni 32 de sportivi, unde a pierdut la un sportiv din Germania, mai bine pozitionat in clasamentul european. Antrenorul sportivului, Victor Puie ne-a declarat: ^Andrei putea mai mult, dar nerespectarea sarcinilor tactice impuse de mine la costat in evolutie^, a afirmat antrenorul.
•Saptamana trecuta s-a disputat etapa a III-a a Campionatului Municipal ^Sesam^ editia 2009, inregistrandu-se urmatoarele rezultate:
A&D Intex-Uno Prima 10-8
Figu-Bijuteria Onix 5-13
Ambianta-Sky 15-3
Clasament
1.Bijuteria Onix 6 puncte
2.Ambianta 5
3.A&D Intex 4
4.Uno Prima 3
5.Figu 3
6.Sky 3
Etapa a III-a se va disputa azi dupa programul:
Uno Prima-Bijuteria Onix, ora 19:30;
A&D Intex-Ambianta, ora 19:30;
Figu-Sky, ora 20:30.
Partidele se desfasoara la Stadionul Municipal, in Sala de Tenis de masa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut