februarie 5, 2023

Competitie Raliu: Circulatia rutiera pe DJ 108R, intre Meses si Treznea va fi intrerupta sambata, 10 august

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pentru a se permite desfasurarea unei competitii automobilistice (Raliul Meses CentoGroup VTM 2019), circulatia rutiera pe DJ 108R va fi intrerupta sambata, 10 august, in intervalul orar 07.00 – 18.00, pe tronsonul kilometric 0 – 4+200 de metri.
Este deja o traditie pentru judetul Salaj ca in luna august, mai exact in ziua de sambata, 10 august sa aiba loc o intrecere de Raliu. Astfel, motoarele se vor tura la maxim in judetul nostru, pe o portiune de concurs intre Treznea si varful Meses.
Inscrierile pentru raliu se vor inchide azi, vineri 9 August 2019, la ora 19:00.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut