septembrie 23, 2023

Compania de Apă este mulţumită de efectul debranşărilor

0

Zălăuanii au cedat presiunii şi se duc să semneze contracte pentru facturarea la comun.
Zălăuanii au din nou apă, din acest weekend. Conducerea Companiei de Apă Someş, sucursala Zalău, ne-a declarat că ritmul in care se face contractarea este mulţumitor şi, astfel, s-au decis să dea drumul la robi-nete chiar şi la blocurile care nu au semnat incă contractul nou pentru furnizarea serviciului. „Repet, vrem să furnizăm apă şi să incheiem contracte. Am văzut că locuitorii blocurilor somate au venit la contractare, unii chiar şi numai după somaţii. Nu-i mai inchidem, continuăm să trimitem somaţii, iar dacă in cinci zile nu vin la contractare se pot aştepta oricand să li se sisteze apa. Cei care nu au venit pană acum pentru incheierea contractelor ne-au spus că nu au venit cu gandul că nu se va opri apa sau se va da un nou termen. Pană la urmă, au conştientizat că dacă nu se face contractul, mai devreme sau mai tarziu, se va sista apa”, a motivat Marcel Zaharia, directorul Companiei de Apă Zalău, decizia de a stopa debran-şările.

Peste 70 la sută dintre zălăuani s-au conformat
De la 1 iunie, cand a demarat noua procedură de somare şi debranşare a blocurilor care au refuzat semnarea contractelor de facturare la comun, Compania de Apă a mai reuşit să obţină 136 de contracte. In prezent s-au prezentat pentru contractare 749 de scări de blocuri, din peste o mie cate sunt in Zalău şi alte 10 blocuri au anunţat furnizorul că doresc să demareze lucrări de individualizare a consumului. Zaharia a menţionat că au fost zile in care s-au incheiat 15-20 de contracte pe zi şi precizează că nu e bine nici să fie coadă la ghişee pentru că procedura de incheierea a contractului e destul de elaborioasă şi necesită timp.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut