ianuarie 28, 2023

Comisarul European Corina Cretu vine la Zalau in 18 septembrie sa discute cu oamenii de afaceri si cu responsabilii politici din administratia locala

Comisarul European pentru Politica Regionala, Corina Cretu, va veni la Zalau pe data de 18 septembrie, a confirmat ieri primarul Zalaului. 

rn

Originara din Salaj, comuna Napradea, Corina Cretu va avea o intalnire de lucru cu oamenii de afaceri si cu cetateni, dar si o alta intalnire cu prefectul Salajului, Florin Florian, cu presedintele Consiliului Judetean, Tiberiu Marc, si cu primarul Zalaului, Ionel Ciunt.
Primarul Ionel Ciunt a declarat ieri ca va aborda cu responsabilul european pe fonduri europene problema proiectului de alimentare cu apa din Tarnita a mai multor localitati din judet si de realizare a lucrarilor de canalizare, cu finantare de la Uniunea Europeana. Proiectul are o valoare mare si cuprinde lucrari pentru judetele Cluj si Salaj, fiind depus de Compania de Apa Somes Cluj-Napoca.
"Problema mea pentru doamna Cretu – stiu competentele unui comisar european – este proiectul de alimentare cu apa si canalizare pentru judetul Salaj, in care municipiul Zalau este principalul beneficiar. Sunt cuprinse toate stradutele din oras pentru lucrari de canalizare. “nca nu a ajuns la Comisia europeana proiectul. Stiu ca este cel mai mare proiect cu finantare europeana de la nivel national. Proiectul este la beneficiar. “nca se lucreaza la el. Am avut o intalnire saptamana trecuta cu Compania de Apa si cu asociatia din Salaj, pentru ca problema noastra este asta. Nu exista audienta sa nu am 5 – 6 cetateni care vin cu problema canalizarii. Si eu le arat proiectul si le spun ca strada pe care locuiesc este cuprinsa in proiect si trebuie sa asteptam aprobarea lui. Chiar daca avem ceva bani pentru astfel de lucrari nu putem sa le executam pana vedem ce se intampla cu proiectul", a explicat Ciunt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut