noiembrie 29, 2022

Comisarul European Corina Cretu si Rovana Plumb vor fi luni la Zalau

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, impreuna cu ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb, vin luni, 18 septembrie, la Zalau. Prin urmare, doua nume grele de care depinde atragerea de fonduri europene se vor intalni la Zalau cu oameni de afaceri din Salaj, cu responsabili politici, dar si cu persoane fizice. Bineinteles, principala tema de discutie este atragerea de fonduri europene.

Salajenii sunt invitati sa se inscrie la dezbateri pentru a putea pune intrebari comisarului european. Ce viitor ne dorim pentru Uniunea Europeana sau cât de importanta este politica de dezvoltare regionala sunt printre temele dialogului cu cetatenii din data de 18 septembrie, de la Zalau, anunta Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest Cluj-Napoca.
Cei care doresc sa participe se pot inscrie completand un formular de înscriere, pana cel târziu în data de 18 septembrie, ora 12.00. Formularul este disponibil on-line, prin intermediul retelelor sociale Facebook si Twitter, folosind #Eudialogues si #FutureOfEurope, sau pe site-ul ADR Nord Vest.
Evenimentul va fi deschis presei si transmis în direct. Participarea la acest eveniment presupune acordul de a fi filmat si fotografiat. Din motive de securitate, accesul în sala se va face între orele 13.00 si 14.15 si va fi permis participantilor înregistrati, care poseda asupra lor un act de identitate. Accesul se va face în limita locurilor disponibile. “n formularul care trebuie completat pentru inscriere la dezbatere se vor mentiona si intrebarile pe care doriti sa le puneti comisarului european si ministrului pentru fonduri europene.
Dupa dezbatere, Corina Cretu se va intalni cu prefectul Florin Florian, cu presedintele Consiliului Judetean Salaj, Tiberiu Marc, si cu primarul Zalaului, Ionel Ciunt. Acestia vor prezenta Corinei Cretu proiectele cele mai importante depuse spre finantare la Comisia Europeana.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *