septembrie 26, 2022

Comedia salajeana de succes ‘Pup-o, ma!’ revine luni la Zalau, la cererea publicului

Filmul Pup-o, ma!, cu care au dat lovitura cei trei actori salajeni Alin Panc, Varu Sandel si Cosmin Selesi, va rula din nou la Zalau saptamana viitoare, luni 21 ianuarie. Asta dupa ce filmul a inregistrat luna trecuta la Zalau un succes deosebit in doua zile de proiectii.

rn

Cosmin Selesi, Varu Sandel si Alin Panc vor fi si ei prezenti la cele trei reprezentatii de luni si vor sta de vorba cu publicul despre film si despre… ce va cere lumea.
Biletele se vand la secretariatul Centrului de Cultura si Arta Salaj. Pretul unui bilet este 15 lei, iar pentru elevi si grupuri organizate este de numai 10 lei.
Filmul va rula luni, 21 ianuarie, la orele 15.00 pentru elevi, iar de la 17.00 si 19.30 au loc alte doua proiectii pentru adulti. Centrul de Cultura si Arta Salaj este o gazda buna si are o sala de proiectie foarte buna, eleganta, plus aparatura foarte performanta, ne asigura organizatorul, Ioan Selesi.
Alin Panc, care este producatorul filmului, alaturi de Varu Samdel, a fost prezent la Zalau si luna trecuta, la proiectiile din 20 si 21 decembrie.
“Oamenii au reactionat minunat, nu s-au asteptat sa rada atata. De fapt, romanii nu s-au asteptat sa mai apara un asa film. E o comedie faina", spune Alin Panc.
Cosmin Selesi iI asigura si el pe cei care inca nu au vazut filmul ca productia made un Salaj este una care merita vizionata.
"Ideea acestui film a fost a lui Alin Panc. A dorit sa faca un film cu noi, sa fim trei zalauani, eu, el si Sandu, care suntem cam aceeasi generatie. E o comedie in care se vorbeste ardeleneste, sunt multe cuvinte pe care nu le inteleg decat salajenii. E un film in care Alin Panc, Varu Sandel si inca cineva au bagat bani, totul este pe cheltuiala noastra, cum ar veni. Si iaca, am avut noroc si un succes mare”, spune Cosmin Selesi.
Din distributia "Pup-o, ma!" fac parte Alexandru Pop (Varu Sandel), Cosmin Selesi, Alin Panc, Catalina Grama, Constantin Cotimanis si Alexa Tofan. Filmul este regizat de Camelia Popa, dupa un scenariu de Salex Iatma. Distribuit de Videomix, filmul Pup-o, ma! a avut premiera pe 26 octombrie 2018 în cinematografele din toata tara.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.