Combustibil garla pentru mașina Poliției Locale

Consilierii locali zalauani vor vota în urmatoarea ședința doua proiecte de hotarâri privind aprobarea consumului lunar de carburanți pentru autoturismele ce fac parte din parcul auto al Poliției Locale Zalau și al Direcției de Asistența Sociala Comunitara Zalau. 

Din proiectul de hotarâre reiese ca, din anul 2016, autospeciala serviciului Circulație Rutiera din cadrul Poliției Locale, cu numarul de înmatriculare SJ – 01 – PLZ, va primi 400 de litri de combustibil pe luna, iar autospeciala cu numarul SJ – 09 – PMZ va primi 200 de litri pe luna. Toate celelalte mașini, inclusiv cea a Direcției de Asistența Sociala Comunitara Zalau vor primi tot 200 de litri. stop_coloana
Zalauanii sa știe așadar ca mașinuța Poliței Locale care imita mașinile Poliței  Rutiere va circula cu 13,33 de litri pe zi. La un consum mediu de 6 litri la suta de kilometri, înseamna ca parcurge zilnic 222 de kiometri prin micul nostru oraș. In care distanța dintre centru și gara este de cinci kilometri. Polițiștii locali o pot parcurge de 45 de ori în fiecare zi cu combustibilul care le revine. La cât trebuie sa stea la semafor, s-ar putea sa nu le ajunga timpul.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *