Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Porolissum” Salaj are acum un nou inspector sef. In urma concursului pentru acest post din 17 septembrie de la Bucuresti, lt. col. Adrian Chichisan a devenit noul comandant al ISU Salaj, potrivit purtatorului de cuvant al institutiei Andrei Crisan.
Chichisan are 36 de ani, este casatorit si are un copil. In perioada 1995-1998 a fost comandantul Pichetului de Pompieri Simleu Silvaniei care a devenit Sectie in 2008 iar pana in 2001 a ramas comandantul Sectiei. Din 2002 pana in 2005 a ocupat functia de Sef birou II in cadrul IPJ Salaj (gestionarea resurselor financiare si materiale din resortul intendenta-cazarmare), apoi pana in 2008 a ramas in cadrul IPJ pe post de Sef Serviciu logistica. In ianuarie 2008 a devenit comandantul Sectiei de Pompieri Simleu Silvaniei, iar acum este seful ISU Salaj.
Reamintim faptul ca in luna aprilie a acestui an fostul inspector sef, col. Labo Gheorghe, a trecut in rezerva, iar interimatul a fost asigurat de lt. col. Vasile Moigradan.