Noul comandant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Porolissum” Salaj, lt.col. Adrian Chichisan, a preluat vineri drapelul de lupta
Ceremonia de predare-primire a comenzii ISU Salaj a avut loc in prezenta oficialitatilor locale si judetene si colegi de minister ai pompierilor, in fata drapelului si a garzii de onoare. Ordinul de numire in functie a fost citit de catre lt.col. Ioan Muntianu, trimis de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
Plin de emotie, lt.col. Chichisan a preluat drapelul dupa care si-a citit angajamentul, declarand ca va actiona cu fermitate pentru mentinerea in permanenta a unei inalte capacitati de lupta a unitatii. De asemenea, va veghea ca in unitate sa fie mentinuta disciplina. Nu a uitat de primarul Simleului, Septimiu Turcas, pe care l-a invitat sa vorbeasca avand in vedere ca pana in septembrie a.c. Chichisan a fost comandantul Sectiei de pompieri Simleu Silvaniei. Adresand numai cuvinte de lauda la adresa lui Chichisan, Turcas a marturisit ca il incearca „un sentiment de tristete si unul de bucurie. De tristete pentru ca Chichisan s-a mutat din orasul Simleu si de bucurie pentru ca fraiele acestei importante institutii e preluata de lt.col. Adrian Chichisan”. Si prefectul Andrei Todea si-a exprimat emotiile, amintind de importanta acestei institutii si convingerea ca ISU Salaj intra „intr-un nou timp”.
In M.A.I. de 14 ani
Adrian Chichisan a devenit noul comandant al ISU Salaj in urma concursului din 17 septembrie a.c. Are 36 de ani, este casatorit si are un copil. In perioada 1995-1998 a fost comandantul Pichetului de Pompieri Simleu Silvaniei care a devenit Sectie in 2008 iar pana in 2001 a ramas comandantul Sectiei. Din 2002 pana in 2005 a ocupat functia de Sef birou II in cadrul IPJ Salaj, apoi pana in 2008 a ramas in cadrul IPJ pe post de Sef Serviciu logistica. In ianuarie 2008 a devenit comandantul Sectiei de Pompieri Simleu Silvaniei, iar acum este seful ISU Salaj.