octombrie 1, 2022

Cod galben de viscol in Salaj

Vremea se face urata din nou si devine deosebit de rece pentru aceasta perioada, geroasa noaptea si dimineata, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, care a emis un cod galben de viscol care include si Salajul, valabil azi, vineri 22 februarie, si maine, sambata 23 februarie.

rn

În acest sfârsit de saptamâna temperaturile vor scadea brusc cu aproximativ 10 grade. Nu sunt excluse ninsori si strat nou de zapada., iar vântul va prezenta intensificari, cu rafale de 45 – 55 km/h. Local se va forma ghetus.
In Salaj, maximele din timpul zilei nu vor trece de 5 grade, în timp ce minima noptii va cobori azi si maine pâna la minus 9 grade Celsius.
La Zalau, azi, vineri, 22 februarie, va fi predominant noros cu o maxima de 5 grade, iar la noapte minima va fi de minus 8 grade Celsius. Maine, sambata, 23 februarie, maxima nu trece de 0 grade, iar noapte vor fi minus 8 grade. Duminica, 24 februarie, maxima va ajunge la 2 grade, iar minima noptii va fi de minus 4 grade Celsius.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.