octombrie 4, 2022

Cod galben de ploi torentiale si vijelii pâna vineri dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis ieri o atentionare meteorologica cod galben de instabilitate atmosferica si ploi în cantitati însemnate pentru mai multe judete, inclusiv Salajul. Atentionarea ANM este valabila de azi de la ora 14.00 pâna vineri dimineata la ora 8.00. 

rn

Potrivit ANM, în Banat, Crisana, Oltenia, Maramures, Transilvania, jumatatea de vest a Munteniei si în zonele de munte, instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina.
Îndeosebi în zona de sud-vest si în zona montana, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metrul patrat si pe arii restrânse 60 – 80 de litri pe metrul patrat.
În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala pe suprafete mici, în special pe parcursul zilei de joi, 14 iunie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.