Cod galben de canicula in Salaj

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis azi o avertizare meteo cod galben de caniculă, valabilă in intervalul 30 iunie – 3 iulie.onform avertizării meteo, in intervalul 30 iunie – 03 iulie vremea călduroasă va persista in majoritatea zonelor.
In Banat, Crişana, local in Oltenia, Maramureş şi vestul Transilvaniei in cursul după-amiezelor va fi caniculă, cu temperaturi maxime de 35 – 37 de grade.
Disconfortul termic se va accentua, iar in zonele menţionate indicele temperatura-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.