septembrie 23, 2023

Şcoala ”Mihai Eminescu”, in pericol să-şi piardă autorizaţia de funcţionare

0

71 de şcoli din Sălaj au probleme cu autorizaţia sanitară.
Şcoala gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău este in pericol de a-şi pierde autorizaţia sanitară de funcţionare. Conform directorului instituţiei de invăţămant, Mariana Meleg, “actuala autorizaţie expiră pe data de 17 septembrie anul curent, dar deja avem depuse actele la Direcţia de Sănătate Publică pentru a ne reinnoi autorizaţia din 18 septembrie incolo. Problema pe care o avem cu autorizarea este starea şantierului din corpul A al clădirii şcolii. Pentru a putea să funcţionăm acolo a fost nevoie de depunerea proiectului de amenajare la dosarul deja inaintat către DSP. Acest proiect va fi depus, nefiindu-ne pusă in pericol activitatea”. In acest moment, şcoala işi desfăşoară cursurile in condiţii normale, dar numai in corpul B.
Direcţia de Sănăţate Publică Sălaj a suspendat trei autorizaţii de funcţionare pentru trei şcoli din judeţ. Este vorba despre o şcoală din mediul urban şi două din mediul rural. Inspectoratul Şcolar Judeţean a prezentat situaţia unităţilor şcolare la inceput de an. Din cele 457 de licee şi şcoli din Sălaj, 71 de unităţi de invăţămant fie sunt in curs de autorizare, fie nu au autorizaţie sanitară de funcţionare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut