septembrie 24, 2023

CNS Zalău, singurul liceu din Sălaj în Top 100 la nivel național

0

Sălajul are un singur liceu în Top 100 la nivel național, realizat pe baza rezultatelor de la examenul de Bacalaureat. Colegiul Național Silvania Zalău ocupă poziția 98 în acest clasament, cu o rată de promovare de 95,8% și o medie a notelor tuturor elevilor de 8,56.

Următorul cel mai bine clasat este, la mare distanță, Liceul Pedagogic “Gheorghe Șincai”, pe poziția 272, cu rată de promovare de 86,2% și o medie a tuturor notelor obținute de 7,78. Acesta este urmat îndeaproape, pe locul 273, de Colegiul Național “Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei, cu o rată de promovare de 84,8% și o medie a notelor tot de 7,78.

Clasamentul a fost realizat de bacplus.ro, care a centralizat rezultatele obținute la toate liceele din România.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut