ianuarie 31, 2023

CNAIR scoate la licitatie proiectarea si executia variantei de ocolire Zalau

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat marti, 24 decembrie 2019, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP) anuntul de participare pentru reluarea procedurii de achizitie publica "Proiectare si executie varianta de ocolire a municipiului Zalau intre DN 1F KM 79+625 – DJ 191C", informeaza compania de drumuri.

rn

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Zalau intre DN 1F, km 79+625 si DJ 191C, in lungime de 5,535 km, care include si proiectarea si executia a 5 viaducte si 2 poduri, precum si a intersectiilor giratorii cu DN1F si cu DJ 191C.

rn

Valoarea estimata a contractului este de 188.349.210,81 lei fara TVA.

rn

Durata contractului este de 90 luni: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de executie a lucrarilor si 60 de luni perioada de garantie a acestora. Durata contractului de lucrari poate varia in functie de perioada de garantie ofertata de operatorul economic desemnat castigator.

rn

Data limita de depunere a ofertelor este 14 februarie 2020.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut