CNAIR neagă anularea licitației pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiș

0
565

După ce în presa centrală au apărut informații potrivit cărora CNAIR ar fi anulat licitația pentru lucrările de proiectare și execuție a tronsonului de autostradă Suplacu de Barcău -Chiribiș, informație preluată ulterior și de o parte a presei locale, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere neagă aceste speculații.

„Având în vedere informațiile apărute în presă referitoare la anularea procedurii de atribuire a contractului Proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu Mureș – Cluj – Oradea, Secțiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borș, Subsecțiunea 3C1: Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550), precizăm că aceste știri nu reflectă situația reală a procedurii, fiind extrase dintr-un document intermediar, aflat încă în analiză. Procesul de evaluare a ofertelor este în desfășurare. În acest moment nu au fost emise Comunicările de rezultat. CNAIR infirmă informațiile referitoare la anularea procedurii. Ulterior finalizării procesului de evaluare și aprobării Raportului Procedurii, Autoritatea Contractantă va emite Comunicările de rezultat prin care ofertanții participanți vor fi informați cu privire rezultatul procesului de evaluare”, transmite CNAIR. 

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, CNAIR ar fi decis anularea licitației pentru tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiș din Autostrada Transilvania pe motiv că nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă, prețurile licitate fiind peste valoarea estimată de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Tronsonul Suplacu de Barcău – Chiribiș are o lungime de 26,35 kilometri, valoarea estimată a lucrării fiind de 465,14 milioane lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.