septembrie 24, 2023

CNAIR: Contractul pentru centura Zalăului trebuie respectat!

0

Asocierea de constructori români și chinezi trebuie să crească mobilizarea pe șantierul Variantei Ocolitoare Zalău, pentru a recupera din întârzieri, spune directorul general al CNAIR, Cristian Pistol. Acesta a fost prezent, alături de ministrul Sorin Grindeanu și de oficialitățile locale, în vizita de lucru de marți, 22 august, de pe șantierul mult așteptatei centuri

Conform termenelor contractuale acest obiectiv trebuia să fie finalizat din luna martie a acestui an.

“Deși ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în aprilie 2021, Asocierea româno-chineză a ajuns la un stadiu fizic puțin peste 50%.

Mobilizarea pe cei 5,5 km trebuie să crească iar ambii parteneri din asociere trebuie să ia în serios contractul.

CNAIR a dovedit că este un partener onest care și-a respectat toate obligațiile contractuale.

Vreau ca lucrările să continue iar circulația să fie deschisă în vara anului viitor (2024)”, a declarat Cristian Pistol.

La fel ca ministrul Grinndeanu, directorul general al CNAIR consideră că rezilierea contractului nu este o soluție decât în ultimă instanță.

“Rezilierea este ultima soluție si nu îmi doresc să ajungem în situația în care să fim obligați să luăm această măsură, ca unică șansa pentru relansarea proiectului!”, a adăugat Cristian Pistol.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut