CNAIR așteaptă oferte pentru construirea nodului rutier de la Românași

CNAIR a lansat vineri, 12 aprilie, licitația pentru proiectarea și execuția nodului rutier de la Românași. Acesta va asigura legătura între Autostrada Transilvania (A3), DN 1 F (Cluj Napoca – Zalău – Satu Mare – Petea) și viitorul Drum Expres Jibou-Românași. Durata de proiectare a acestuia este de 3 luni, iar perioada de execuție este de 7 luni, valoarea contractului fiind cuprinsă între 71 și 84 milioane lei.

Potrivit anunțului postat pe SEAP, obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția Nodului Rutier Românași din cadrul sectorului Poarta Sălajului – Nușfalău al Autostrăzii A3, la kilometrul 26.

În luna februarie, CNAIR a aprobat parteneriatul cu Consiliul Județean Sălaj pentru nodul rutier de la Românași. Acesta se referă la documentația tehnică, studiu de fezabilitate, proiect pentru autorizația de construire și proiect tehnic.

Ofertele pentru construcția nodului rutier de la Românași pot fi depuse până pe 27 mai, finanțarea pentru realizarea acestuia fiind asigurată prin PNRR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *