ianuarie 31, 2023

CNAIR a instalat inca 13 camere video ce vor controla valabilitatea rovinietei

Treisprezece camere video noi vor depista de acum soferii care circula pe drumurile din tara noastra fara a avea rovinieta valabila, transmite un comunicat recent al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Dupa cum reiese din comunicatul emis de CNAIR, incepand cu 15 noiembrie functioneaza 13 noi puncte de control al rovinietei in zona punctelor de trecere a frontierei Varsand; Salonta; Bors; Urziceni; Petea; Halmeu; Galati; Oancea; Albita; Sculeni; Stanca; Radauti Prut; Siret.
Asadar, de-acum inainte, existenta sau valabilitatea rovinietelor este verificata, pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi, cu ajutorul a nu mai putin de 106 de puncte de control fixe, potrivit datelor furnizate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
In acest an, numarul camerelor video folosite pentru verificarea rovinietelor a continuat sa creasca. Vedem astfel ca, in luna august cinci noi camere video au intrat in uz. Apoi in luna iulie s-au mai adaugat opt noi camere video si in septembrie, un numar de sase noi camere video s-au alaturat celorlate.
CNAIR aminteste soferilor interesati ca pot verifica, pe site-urile www.cnadnr.ro si www.erovinieta.ro, valabilitatea rovinietei, prin introducerea numarului de inmatriculare si a numarului de identificare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut