Clujenii se declară onorați să ne organizeze ZalăuFest

2
1026

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a fost invitată să fie partener oficial al ZalăuFest, eveniment organizat, în acest weekend, în parcarea de la Value Centre.

Manifestarea, programată în perioada 30 iulie – 1 august, va reuni producători și meșteșugari, în mare majoritate din județul vecin.

Evenimentul este organizat de Value Centre, în parteneriat cu Produs de Cluj, Centrul de Cultură și Artă al județului Sălaj, Casa Municipală de Cultură Zalău, cu sprijinul Primăriei Zalău.

„Faptul că un proiect demarat și susținut de Consiliul Județean Cluj a fost invitat să fie partener al acestui eveniment de tradiție ne onorează. În cei zece ani de activitate ai Târgului Produs de Cluj, seriozitatea producătorilor și calitatea produselor ne-au adus apreciere și succes. Credem că este un motiv pentru care proiectul Produs de Cluj chiar merită aplicat la scară națională”, spune Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

La ZalăuFest vor fi prezenți peste 40 de expozanți care vor oferi publicului vizitator preparate alimentare din carne, fructe și legume de sezon, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, ciocolată și prăjituri de casă. Nu vor lipsi nici uleiurile presate la rece, mierea de albine, lavanda și produsele din lavandă. Meșteșugarii vor expune costume populare și accesorii, bijuterii lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau sculptate în lemn.

În incinta târgului se vor aplica regulile de protecție sanitară impuse de legislația în vigoare. Purtarea măștii de protecție va fi obligatorie.

2 COMENTARII

  1. 🤣🤣🤣ai dreptate 🤝👍👍👍 aduc tot la triplu pret 😤😤😤 o sa treaca bere cu siguranta 🤭 daca da Dumnezeu umpik de canicula lichidele se vor consuma

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.