Cluburi sălăjene la seminarul de karate de la Marghita

În perioada 27 iunie-3 iulie, în incinta Ștrandului Termal din Marghita, a avut loc tradiționalul seminar de karate al Asociației Nord Amical Karate pentru peste 50 de sportivi și antrenori din Bihor, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Covasna dar și musafiri din Ungaria. Au muncit și s-au relaxat membri ai cluburilor : C.S. Condor Baia Mare, C.S. Umbra Baia Sprie, C.S. Mihai Sho Tg. Lăpuș, Clubul Copiilor Șimleu Silvaniei, C.S. Coste Jibou, C.S. Omega Șimleu Silvaniei, C.S. Good Dragon Marghita, C.S. Mikado Covasna, C.S. Bushido Debreten, etc.

Clubul Sportiv Omega din Șimleu Silvaniei a luat parte la acest eveniment, desfășurând aici activități din cadrul proiectului “KARATE- SPORT ȘI SĂNĂTATE”, proiect derulat în colaborare cu Consiliul Judetean Salaj.

Grupul țintă al proiectului a fost un lot de 11 sportivi și un antrenor, prof. Gheorghe Pop, care au desfășurat toate activitățile propuse, iar la final rezultatele au peste așteptări.

Seminarul s-a desfășurat conform programului stabilit în prealabil, astfel participanții au avut parte de antrenamente tematice de karate, exerciții compensatorii pentru corectarea unor deficiențe fizice și recuperare în apa termală, după un an competițional care tocmai s-a încheiat.

De asemenea, s-au desfășurat antrenamente de Kobudo, o artă marțială ce promovează exercițiile cu bastoane din lemn, pentru mișcări simetrice și ambidextrie, echilibrarea unor discrepanțe la nivelul membrelor superioare.

“Nu puteam finaliza acest eveniment fără mult așteptatul sayonara-party (petrecerea de final) unde și cei mai mici karateka au performat pe ringul de dans. A fost o săptămână cu trei antrenamente zilnice, trei ședințe de apă termală, o săptămână obositoare, dar o oboseală placută și, chiar dacă temperatura a sărit bine de 30 de grade, umbra din camping a fost reconfortantă. Bravo, copii, și vacanță plăcută în continuare!”, e mesajul transmis de prof. Gheorghe Pop.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.