septembrie 28, 2022

Clubul Sportiv Școlar Zalău: Drept la replică

Urmare a articolului cu titlul “CSS Zalău acuză Ministerul Educației că vrea să facă sportul knock out”, publicat în ediția din 6 august a cotidianului Graiul Sălajului, directorul Clubului Sportiv Școlar Zalău, Dorian Faur, a contactat autorul pentru un drept la replică.

De menționat faptul că materialul a pornit de la o postare pe pagina oficială de Facebook a CSS Zalău, din data de 05 august 2022, ora 17.08, cu titlul “S.O.S.: EDUCAȚIA FIZICĂ ȘI SPORTUL ÎN MARE PERICOL, ÎN URMA SCHIMBĂRILOR ANUNȚATE DE CĂTRE MINISTERUL EDUCAȚIEI”.

Articolul s-a limitat la prezentarea conținutului textului făcut public de către CSS Zalău.

Conducerea clubului consideră necesar să precizeze că nu își asumă cele menționate în textul respectiv, deși a fost postat pe pagina publică și oficială a CSS Zalău, unde a fost văzut, apreciat și comentat de numeroase persoane, și că acesta nu reprezintă poziția oficială a clubului cu privire la cele semnalate.

Textul, pus între ghilimele, dar fără citarea vreunei surse, critică mai multe măsuri anunțate de Ministerul Educației.

Dorian Faur a dorit să sublinieze că autorul textului respectiv nu are legătură cu CSS Zalău.

Redăm, integral, poziția directorului Clubului Sportiv Școlar Zalău:

“Dorim să vă informăm că propriu-zis s-a distribuit pe pagina noastră de Facebook un articol preluat de pe internet care dezbatea o problemă actuală, de interes cu privire la proiectul de lege al educației. Menționăm că textul a fost preluat integral fără a i se aduce modificări, comentarii sau adnotări și nimeni din cadrul CSS Zalău nu și-a exprimat părerea. Textul avea caracter pur informativ și acesta a fost scopul distribuirii lui. Articolul apărut în Graiul Sălajului dezinformează cititorul fiind scris cu rea credință. În cazul în care în cel mai scurt timp (48 h) autorul articolului nu dezminte articolul ne rezervăm dreptul de a o acționa în judecată”, este mesajul transmis de Dorian Faur, directorul CSS Zalău.

Atașăm, de asemenea, și postarea de pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Școlar Zalău:

Sursa foto: CSS Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.