decembrie 2, 2022

Clubul Divino din Zalau si-a suspendat activitatea pentru a-si reevalua masurile de siguranta

Clubul Divino si Cafeneau Divino din Zalau au anuntat pe facebook ca se vor inchide temporar pe motiv ca nu vor sa-si puna in pericol clientii. “Divino Club si Divino Caffe initiaza un audit de siguranta conform hotararii Nr.915/2015 din 03.11.2015, datorita tragicelor evenimente petrecute in ultima perioada in clubul Colectiv. Petrecerile si evenimentele programate in perioada auditului se anuleaza pe o perioada nedeterminata, deoarece siguranta clientilor este mai presus de orice. Am decis sa ii invitam pe reprezentantii autoritatilor de profil ca, impreuna cu personalul nostru, sa evalueze masurile de prevenire si combatere a incendiilor existente in club si sa sugereze imbunatatiri!”, scriu cele doua localuri pe facebook.

Pizzeria Noblesse face sondaj pentru interzicerea fumatului

În aceiasi nota, pizzeria Noblesse din zalau face un sondaj pe facebook prin care ii intreaba pe clienti daca vor sa interzica sau nu fumatul in incincta localului. “Voteaza SCHIMBAREA! În aceste zile în care toti ne dorim schimbarea ne-am decis sa luam si noi initiativa si propunem INTERZICEREA FUMATULUI la Pizzeria Noblesse. VOTUL TaU DECIDE! Voteaza A pentru NEFUMATORI sau B pentru FUMATORI”, scrie pe facebook pizeria Noblesse.

Diesel anunta… concert

Deocamdata, alte cluburi din Zalau nu au reactionat la tragedia din Colectiv. Ba din contra, clubul Diesel organizeaza pe 14 noiembrie un concert de proportii. Mentionam din nou ca desi are aviz de la Primarie, clubul are o singura iesire pe o usa ingusta, care si in interior si in exterior are scari inguste si inalte, cele din interior fiind de lemn.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *