decembrie 1, 2022

Clubul din Bekescsabai nu mai participă la turneul organizat de HC Zalău

Ediţia a IX-a a Cupei Consiliului Judeţean Sălaj este şi în această vară un turneu de pregătire internaţional, fiind invitate şi două echipe din Ungaria, este vorba de Eubility Group Bekescsabai şi KC Kisvardai.

Pe ultima sută de metri, formaţia din Bekescsabai i-a anunţat pe organizatori că nu mai poate participa, deoarece o mare parte dintre jucătoare au probleme de sănătate.

Clubul maghiar a trimis joi dimineaţă şi o înştiinţare scrisă şi şi-a cerut scuze pentru această situaţie, însă turneul de la Zalău nu va suferi mari modificări. Asta deoarece tehnicianul Gheorghe Tadici a decis să formeze două echipe la această competiţie amicală, pentru a da posibilitatea cât mai multor jucătoare să evolueze. stop_coloana

Primul meci, cel dintre HCM Rm. Vâlcea şi KC Kisvardai a fost mutat de la ora 10.00, având în vedere că partida dintre HC Zalău şi Eubility Group Bekescsabai, programată la ora 11:15, a fost anulată.

Vineri după-amiază va evolua HC Zalău 2 cu KC Kisvardai, după care HC Zalău va întâlni HCM Rm. Vâlcea, în timp ce sâmbătă, echipa a doua a Zalăului va întâlnit pe HCM Rm. Vâlcea, ultima partiă a turneului urmând să aibă loc între HC Zalău şi KC Kisvardai.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *