decembrie 2, 2022

Localul Divino nu vrea nici el să-şi pună clienţii în pericol


Clubul Diesel, unul dintre cele mai populare printre tinerii zălăuani, s-a închis pe 13 noiembrie. Surse din cadrul Primăriei Zalău spun că localul a fost închis de autorităţi după ce s-au constatat mai multe nereguli de ordin legal. Anunţul a fost făcut public şi de către reprezentanţii localului, pe facebook. Diesel s-a închis chiar cu o zi înainte ca Emeric Imre, un cunoscut cântăreţ de folk să susţină un concert în acest local. “Conducerea Diesel Club a suspendat activitatea pe o perioadă nedeterminată, pentru a intra în conformitate cu legile în vigoare şi în primul rând pentru a nu pune în pericol siguranţa clienţilor. De asemenea concertul va fi restabilit pentru altă zi. Vă vom ţine la curent pe pagina de facebook.Vă mulţumim pentru înţelegere!”, este mesajul transmis pe facebook de proprietarii clubului.
Asemenea cu cei din Diesel, cei care administrează Clubul Divino şi Cafeneau Divino din Zalău (lângă Sala Sporturilor) au anunţat pe facebook că s-au închis temporar pentru a nu pune în pericol clienţii. “Divino Club şi Divino Caffe iniţiază un audit de siguranta conform hotărârii Nr.915/2015 din 03.11.2015, datorită tragicelor evenimente petrecute în ultima perioadă în clubul Colectiv. Petrecerile şi evenimentele programate în perioada auditului se anulează pe o perioadă nedeterminată, deoarece siguranţa clienţilor este mai presus de orice. Am decis să îi invităm pe reprezentanţii autorităţilor de profil ca, stop_coloana împreună cu personalul nostru, să evalueze măsurile de prevenire şi combatere a incendiilor existente în club şi să sugereze îmbunătăţiri!”, scrie Divino pe pagina de facebook.

Şi Why Not a fost închis
La sfârşitul lunii septembrie s-a pus lacăt pe cunoscutul club Why Not din centrul Zalăului, care funcţiona în imobilul lipit de Clădirea Transilvania, chiar în faţa fântânii cu îngeraşi. “Clubul cu manele”, cum era cunoscut zălăuanilor, a fost închis pe 25 septembrie. Pe uşa localului a fost pus un afiş mare “îNCHIS”. Pe pagina de facebook a clubului, reprezentanţii Why Not au scris un mesaj în care îşi cer scuze clienţilor pentru faptul că localul este închis. Cei care postează în numele clubului susţin că autorităţile locale le-au redus programul de funcţionare până la ora 22.00, aşa că s-a decis închiderea clubului. Redăm textul mesajului WhyNot pe contul de facebook, din care reiese şi că “clubul cu manele” nu-i tocmai locul celor care ştiu să se exprime în scris. “Imi cer inca odata scuze clientilor nostri din anumite motive invocate DERANJAREA LINISTII PUBLICE SI A VECINILOR ni s-a redus orarul de autoritati pana la ora 22:00 fapt pt care nu mai putem deschide, inca odata NU STIU DE CE NU STIU PANA CAND. Va pup sper sa ma intelegeti nici eu nu înteleg ce se intampla si sa rezolvam intr-un fel”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *