La Veterius, toate lăbuțele sunt pe mâini bune!

 

Iubitorii de animale au acum posibilitatea de a apela la o clinică veterinară ultramodernă, cu dotări excepționale și personal calificat, gata să vină în sprijinul oricărui patruped atunci când e nevoie.

La Veterius, în Zalău, pe strada Corneliu Coposu nr. 51, toate lăbuțele sunt pe mâini bune! Doi medici veterinari dedicați, Oana Pop și Mădălina Țurcaș, alături de o echipă de tehnicieni, își pun toate abilitățile în slujba celor mai buni prieteni ai omului.

Profesionalismul echipei de la Veterius este întărit de strânsa interacțiune cu specialiști din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca.

Referitor la dotări și la condițiile oferite, acestea depășesc standardele existente în momentul de față în județ și nu numai, pornind de la unitatea de radiologie până la izolatorul pentru boli infecțioase, sala de chirurgie, sălile de consultație sau de tratamente.

Clinica Veterius oferă consultații de specialitate, tratamente, servicii de medicină preventivă, vaccinări, deparazitări, dar și analize de laborator, intervenții chirurgicale, investigații imagistice de radiografie și ecografie, spitalizare și internare, stomatologie veterinară, toaletaj canin, petshop.

Și, pentru că sfatul specialistului este cel mai important atunci când vrem să fim siguri că ne îngrijim așa cum trebuie de companionii noștri blănoși, în fiecare ediție de luni a ziarului Graiul Sălajului și pe site-ul graiulsalajului.ro veți găsi informații și recomandări avizate, oferite de echipa Veterius.