Claudiu Silaghi – noul sef al Protectiei Consumatorilor Salaj

In vremuri de criza, cand se recurge la concedieri in randul bugetarilor si posturile vacante sunt blocate, Protectia Consumatorilor Salaj si-a inmultit numarul salariatilor.
Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Salaj, subordonat Comisariatului Regional din Cluj, are un nou director coordonator adjunct. Claudiu Cosmin Silaghi, sustinut de PDL, a castigat concursul organizat pentru ocuparea acestui post dupa ce Dorina Rednic (PSD) a fost destituita din functie. Tanara generatie PDL incepe sa ocupe posturi de conducere in institutiile salajene. Silaghi este din Simleu Silvaniei, are 30 de ani, este casatorit si are un copil. A inceput Facultatea de Management la Cluj apoi s-a transferat in Zalau, la filiala “Spiru Haret”, unde a si absolvit anul trecut. Urmeaza sa se inscrie si la un master de acelasi profil. A mai lucrat ca inspector de asigurari, iar in ultimele cateva luni a fost executor fiscal la Primaria din Simleu Silvaniei.
Astfel, in timp ce alte institutii sunt obligate sa faca restructurari din cauza crizei si toate posturile din sistemul bugetar sunt blocate, la Protectia Consumatorilor a fost adus un om din exterior, numarul salariatilor crescand cu unu. Despre acest lucru Silaghi a spus doar ca “asa a fost conjunctura”. Claudiu Silaghi asteapta ordinul de numire in functie de la Autoritatea Nationala a Protectiei Consumatorilor. Pana atunci, interimatul este asigurat de Dorel Fechete. Dorina Rednic a ramas in cadrul Protectiei Consumatorilor Salaj pe functie de comisar, functie pe care a ocupat-o inainte de a fi director coordonator adjunct.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *