octombrie 7, 2022

Claudiu Bujor, un hop să ajungă director la SCM Zalău. A fost admis la proba scrisă

Singurul candidat admis în urma selecției dosarelor pentru concursul organizat de Primăria Zalău pentru ocuparea funcției contractuale de director al clubului sportiv ”Sport Club Municipal Zalău”, Claudiu Bujor, a susținut miercuri proba scrisă.

Rezultatul publicat pe site-ul Primăriei arată că a fost admis, obținând 84 de puncte. Potrivit aceluiași anunț, interviul – a treia probă prevăzută în regulamentul de organizare și desfășurare – va avea loc luni, 4 iulie, începând cu ora 10.00.

În cazul în care candidatul este nemulțumit de rezultat, poate depune contestație în termen de 24 de ore de la afișarea punctajului obținut.

Vă reamintim că acesta este al doilea concurs organizat de Primăria Zalău pentru ocuparea funcției de director la Sport Club Municipal. La primul concurs, singurul candidat care și-a depus dosarul a fost Doru Marcel Țârle, actualul titular interimar al funcției de director al SCM Zalău. Însă, Doru Marcel Țârle nu a făcut dovada îndeplinirii condiţiei referitoare la vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei de minimum 5 ani, condiție obligatorie pentru a putea candida pentru acest post. Prin urmare, dosarul său a fost respins, iar concursul care ar fi trebuit să se desfășoare în 31 mai s-a anulat.

Pentru concursul din 29 iunie, condițiile de participare au rămas aceleași. Pentru înscriere, candidații trebuiau să îndeplinească cumulativ mai multe condiții – să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental: Ştiinţa sportului şi educaţiei fizice; Ştiinţe sociale – ramura de ştiinţă – Ştiinţe economice sau Ştiinţe inginereşti, și să aibă o vechime în muncă și în specialitatea studiilor necesare de minimum 5 ani.

Au fost depuse două dosare, din care a fost admis unul singur – dosarul nr 47273/14.06.2022, al lui Claudiu Bujor. Un alt candidat care s-a înscris este originar din Cluj, însă nu a depus întreaga documentație prevăzută în regulament, prin urmare dosarul său a fost respins.

rezultatele selecției dosarelor depuse în vederea participării la concursul privind ocuparea postului de director la Sport Club Municipal Zalău.

Claudiu Bujor a confirmat pentru Graiul Sălajului participarea la concurs. Acesta a fost director tehnic la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj în perioada 2012-2018. Este inginer de profesie și, de la alegerile locale din 2020, este și consilier local în cadrul Consiliului Local Zalău. Este specializat în mașini unelte, informatică aplicată și programare, ingineria și managementul afacerilor în industrie și comunicare și relații publice. Acum ocupă funcția de inginer în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj. Este un împătimit al fotbalului, dar și un mare suporter al HC Zalău.

Dacă va trece cu succes și de a treia probă a concursului și va deveni directoul SCM Zalău, Bujor va fi nevoit să își dea demisia din Consiliul Local, clubul sportiv fiind finanțat din bugetul local.

1 thought on “Claudiu Bujor, un hop să ajungă director la SCM Zalău. A fost admis la proba scrisă

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.