Claudiu Bujor, director plin al Sport Club Municipal Zalău

Noul director executiv al Sport Club Municipal Zalău, cu funcție ocupată în urma promovării concursului, este Claudiu Bujor.

Luni, 4 iulie, a avut loc ultima din cele trei probe ale concursului – interviul – pe care Bujor l-a parcurs cu succes obținând un punctaj de 88 de puncte. Promovând concursul cu o medie finală de 86 de puncte, Claudiu Bujor devine primul director ”certificat” prin concurs al Sport Club Municipal Zalău de la înființarea clubului, în anul 2019.

Rezultatul interviului a fost afișat luni, la ora 13.00, iar candidatul are posibilitatea depunerii unei contestații în cazul în care este nemulțumit de rezultat, în termen de 24 de ore de la publicare.

Noul director va avea atribuții de management a Clubului Sportiv din subordinea Consiliului Local, cu toate secțiile sportive componente: fotbal, atletism, box, tenis, tenis de masă, lupte, handbal, având ca organe de coordonare și control Consiliul Local și Primăria Municipiului Zalău. Sub directa coordonare a directorului executiv, conform Regulamentului SCM Zalău, funcționează compartimentele Contabilitate, Resurse umane, Juridic, Achiziții publice, Administrativ, Organizare, Relații publice, Promovare-Imagine și secțiile sportive și va răspunde în totalitate de activitatea clubului.

Bujor își va prelua atribuțiile funcției după ce va reglementa situația la actualul loc de muncă, Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj. Totodată, își va da demisia și din Consiliul Local Zalău, unde ocupă funcția de consilier ales pe listele PSD Sălaj la alegerile locale din septembrie 2020.

Locul său în forul legislativ al Municipiului va fi ocupat de unul din următorii candidați de pe listă, în funcție de disponibilitatea și dorința de a exercita atribuțiile mandatului de consilier local. Imediat următoare pe lista pentru Consiliul Local Zalău este social-democrata Anda Ciobanu, fost consilier local și în mandatul 2016-2020, urmată de Gorgan Vasile.

Anda Ciobanu a confirmat acceptarea de a prelua mandatul de consilier local, rămâne să fie urmată procedura legală de constatare a vacantării locului în Consiliul Local și de validare a mandatului acesteia de către Judecătoria Zalău. Ulterior rămânerii definitive, noul consilier va depune jurământul în cadru oficial.

3 thoughts on “Claudiu Bujor, director plin al Sport Club Municipal Zalău

  1. Ce aveți mai, cu omul competent? A plecat de jos din galerie , a ars toate etapele si acuma este in vârf.
    Ce mai contează cum a mers, ca a mers numi in genunchi spre vârf? Conteaza ca a ajuns,prin perseverenta si vointa.
    Cetățeanul face parte din viitorul de aur al patriei noastre.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.