Claudiu Breje, noul consilier local liberal

Ședința ordinară a Consiliului Local Zalău a debutat joi, 30 iunie, cu depunerea jurământului noului consilier local ales pe listele PNL la alegerile din septembrie 2020, Claudiu Breje.

Mandatul acestuia a fost validat de Judecătoria Zalău, decizia rămânând definitivă, după demisia fostului consilier Alexandru Bora, care a devenit funcționar în cadrul Direcției Patrimoniu a Consiliului Județean Sălaj.

Claudiu Breje a ocupat locul 8 pe lista candidaților PNL pentru Consiliul Local Zalău. Este jurist la Compania de Apă Someș, este căsătorit și are trei copii, așa cum se prezenta în campania electorală pentru alegerile locale din septembrie 2020. Tot atunci spunea că s-a înscris în competiția electorală pentru Consiliul Local pentru că vrea să implementeze la Zalău modelele administrației locale din Cluj sau Oradea.

Odată cu debutul în Consiliul Local Zalău prin validarea mandatului și depunerea jurământului, Claudiu Breje îi va lua locul fostului consilier Bora și în Comisia de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, fond funciar, servicii publice, protecţia mediului, administrarea domeniului public şi privat al municipiului Zalău, turism, unde va avea calitatea de membru al Comisiei. Va fi coleg cu preşedintele comisiei – viceprimarul Teodor Bălăjel, cu secretarul comisiei – consilierul UDMR Lakatos Alexandru și cu ceilalți doi membrii – consilierii locali Dan Bercean (PSD) și Alin Guler (USR).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.