Claudiu Băican in vederea unei fruntaşe din Liga a II-a

Claudiu Băican in vederea unei fruntaşe din Liga a II-a

După un sezon în care a evoluat în Liga a II-a, la Olimpia Satu Mare, Claudiu Băican a revenit în vara trecută la FC Zalău, însă sub formă de împrumut. 

Portarul zălăuan şi-a manifestat interesul să continue la gruparea de sub Meseş şi după turul de campionat, astfel că şi-a reziliat contractul cu formaţia sătmăreană, iar în pauza de iarnă a devenit jucătorul lui FC Zalău.

Cu gruparea condusă de Ioan Morar, Claudiu Băican a semnat un contract doar pe 6 luni şi sunt şanse mari ca goalkeeper-ul zălăuan să părăsească din nou FC Zalău după terminarea acestui sezon. 

”Cei de la UTA s-au interesat de serviciile mele, dar eu deocamdată mă concentrez pe acest retur şi sper să termin sezonul cu FC Zalău pe un loc cât mai sus. Mi-aş dori din suflet să promovăm, dar va fi foarte greu”, ne-a declarat Claudiu Băican.

“Îngerul păzitor” din poarta lui FC Zalău ar putea ajunge la o înţelegere cu UTA Arad chiar în săptămânile următoare, având în vedere că se află în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă.

”Dacă aş fi negociat un contract pe mai mulţi ani cu FC Zalău, ca să fiu liniştit şi să stau acasă era altceva, dar aşa orice este posibil şi din vară voi vedea ce voi face. stop_coloana Contractul cu FC Zalău se termină la final de sezon, iar în ultimele şase luni pot semna cu orice echipă”, a mai spus Băican.

După 26 de etape, UTA Arad ocupă locul secund în Liga a II-a şi se luptă pentru promovarea în prima ligă cu Juventus Bucureşti, FC Braşov, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Olimpia Satu Mare şi CS Mioveni.

Din liga secundă promovează direct primele două clasate, în timp ce formaţia de pe locul 3 va juca un baraj de promovare cu echipa ce termină campionatul pe locul 12 în Liga 1.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *