Claudiu Barsan – sef politic la CAS

0
89

Fostul subprefect crede ca se poate lupta cu saracia din sanatate.
Noul director al Casei de Asigurari de Sanatate Salaj este Claudiu Barsan, fostul subprefect al judetului Salaj. El a a sustinut saptamana trecuta cele doua probe ale concursului la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si a fost declarat admis, el fiind singurul candidat pentru acest post. Odata cu sosirea Ordinului de la Minister, care trebuie sa parvina in urmatoarele zile, Claudiu Barsan isi va prelua noua functie. Perioada de contract este de patru ani, insa daca se modifica indicatorii de performanta, perioada de contract se poate modifica. Astept cu nerabdare sa-mi iau in primire noul post si voi incerca sa fac fata situatiei grele din sanatate cauzate de lipsa banilor, a declarat Claudiu Barsan. El considera ca aceasta functie nu este apanajul medicilor, el fiind jurist de meserie. Ratiunea principala pentru care a schimbat postul de subprefect cu cel de Director al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Salaj a fost ca ar dori sa se implice mai mult in politica, iar in postura in care se afla in calitate de subprefect legea nu-i permitea.
„As vrea sa ma dedic mai mult politicii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.