Claudiu Bîrsan, noul președinte PNL Zalău. Mihai Crișan va conduce Tineretul Liberal

Odată cu desemnarea sa drept candidat la Primăria Municipiului Zalău din partea Partidului Național Liberal, Claudiu Bîrsan a devenit și președintele organizației PNL Zalău, înlocuindu-l în funcție pe Mihai Crișan.

Vineri, 9 februarie, Comitetul de Coordonare Județean (CDJ) al PNL Sălaj a decis ca noul președinte al liberalilor din municipiu să dețină și funcția de prim-vicepreședinte al PNL Sălaj. În aceeași funcție a fost validat și primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr. Fostul președinte al PNL Zalău, consilierul local Mihai Crișan, a primit funcția de președinte al organizației județene de tineret (TNL) din cadrul PNL Sălaj.

Noile desemnări s-au validat în prezența deputatului Lucian Bode, secretarul general al PNL. În cadrul aceleași întâlniri, liberalii l-au felicitat pe Gheorghe Bancea, pentru numirea sa în funcția de subprefect al județului Sălaj, mai ales că ședința a avut loc imediat după depunerea jurământului în noua funcție.

”Comitetul de Coordonare Județean (CDJ) al PNL Sălaj s-a întrunit stabilind programul și acțiunile politice pentru perioada următoare. Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele organizației județene, și Lucian Bode, secretarul general al Partidului Național Liberal, au prezentat calendarul principalelor activități din acest an electoral, precum și principalele obiective ale PNL Sălaj.

În cadrul ședinței, Cristian-Claudiu Bîrsan, vicepreședintele CJ Sălaj, și Cristian-Mihai Lazăr, primarul orașului Șimleu Silvaniei, au fost validați ca prim-vicepreședinți ai PNL Sălaj, în cele două funcții rămase vacante în anul 2022. De asemenea, în funcția de președinte al organizației județene de tineret TNL a fost ales Mihai Crișan. Partidul Național Liberal este cel mai puternic partid din județul Sălaj, având președinția Consiliului Județean, cel mai mare număr de primari și aleși locali, iar obiectivul este câștigarea tuturor rundelor de alegeri din 2024”, au informat, printr-un comunicat de presă, liberalii sălăjeni.

About Author

One Reply to “Claudiu Bîrsan, noul președinte PNL Zalău. Mihai Crișan va conduce Tineretul Liberal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *