Claudia Constantinescu s-a evidentiat la meciul de gala

Nationala Romaniei se pregateste în aceasta perioada la Baia Mare, iar cu ocazia aceasta, „tricolorele” mari au sustinut doua meciuri de verificare cu nationala de tineret. Daca, la Zalau, fetele antrenate de Popa Sevistean s-au tinut scai, nu la fel putem spune ca s-a desfasurat si prima întalnire, avand în vedere ca Georgiana Ciuciulete si colegele s-au distantat înca din primele minute. Scorul final al primei întalniri a fost 38 – 27, iar principala marcatoare a nationalei de tineret a fost Bianca Tiron, cu sapte reusite. Si golgetera Zalaului – Claudia Constantinescu, a reusit sa marcheze trei goluri, toate din actiune. si la meciul de la Zalau,Constantinescu s-a remarcat reusind sa marcheze sase goluri, din care patru au fost consecutive.   
Niciodata nu au reusit handbalistele de la nationala de tineret sa se afle în avantaj în prima confruntare cu reprezentativa de senioare. Ce-i drept, Ada Nechita si colegele au reusit sa se distanteze si la 13 goluri, diferenta înregistrata în minutul 60 (37 – 26).   
 Aceasta actiune a nationalei face parte din programul de pregatire pentru „dubla” cu Belarus din preliminariile Campionatului European, programata în luna iunie. Pana la meciurile res-pective, „tricolorele” vor mai avea o scurta reunire în 14 – 17 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *