decembrie 7, 2022

Clasamentul concursului de la Zalau intre pompierii din regiunea Nord-Vest

Etapa a III-a a fazei pe regiune a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situatii de Urgenta, desfasurata saptamana trecuta (de miercuri pana vineri), pe Stadionul municipal Zalau si în poligonul de instructie al pompierilor zalauani, a adus clasarea pe locul al patrulea pentru pompierii salajeni. Prima pozitie a fost adjudecata de pompierii clujeni, urmati în ordine de pompierii bistriteni, satmareni. Pe locul al cincilea s-au aflat pompierii maramureseni. Echipajele se pot califica în finala nationala a concursului daca timpii lor vor fi încadrati în primele zece pe tara. 

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situatii de urgenta se organizeaza în fiecare an, în perioada iunie – septembrie, si au ca obiectiv fundamental dezvoltarea si perfectionarea aptitudinilor si a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii actiunilor de interventie în situatii de urgenta.
Probele de concurs sunt identice cu cele ale concursurilor sportive internationale ale pompierilor, organizate de Comitetul International de Prevenire si Stingere a Incendiilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *