Citadin lucrează în schimburi la deszăpezire

Primăria Zalău anunță că zonele prioritare pentru deszăpezire în această iarnă sunt cele cu declivitate (pantă) mare – Ortelec, Strada Gheorghe Doja, Strada Kossuth, Strada Voievod Gelu, Strada Simion Bărnuțiu – urcarea spre Spitalul Județean de Urgență, dealul Aghireș și Stâna,străzile de acces la spitale, la unitățile de învățământ și apoi străzile din cartiere.

Utilajele sunt pregătite și stocul de materiale este asigurat pentru deszăpezirea din această iarnă, iar acționarea se va face în trei schimburi. La nevoie, personalul Citadin va fi suplimentat.

”În municipiul Zalău, activitatea de deszăpezire este efectuată de SC Citadin Zalău SRL. Stocul de materiale asigurat în acest an constă în 300 tone de sare, 25 de tone de clorură de calciu, 1200 de tone de nisip. Pe măsură ce acest stoc se consumă, va fi completat prin achiziție de cantități noi. Sunt pregătite și vor acționa în această activitate de deszăpezire 20 de utilaje de diferite tipuri: răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenția manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal, ATV cu lamă. Personalul care acționează pentru deszăpezirea municipiului va lucra în 3 schimburi, iar atunci când situația va impune, numărul lor va fi suplimentat considerabil”, se precizează în informarea municipalității.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *