septembrie 24, 2023

Lucrările pe strada Mălinului au fost finalizate, anunță reprezentanții administrației locale.

S-a lucrat pe o porțiune de 231 de metri, iar executant a fost societatea Citadin, aflată în subordinea primăriei Zalău.

“Prin lucrările care vor fi realizate pe această stradă se va asigura accesul la infrastructuri îmbunătățite pentru rezidenții și participanții la trafic din această zonă”, spun reprezentanții municipalității.

Pe partea carosabilă, s-au montat borduri, s-a pus balast, piatră spartă și strat de uzură din beton asfaltic.

Pe trotuare, s-au montat borduri și s-a așternut strat de piatră spartă, respectiv strat din beton asfaltic.

S-a făcut și canalizare pluvială, fiind montate 10 cămine prefabricate și a 20 de guri de scurgere, iar referitor la canalizația pentru comunicații electronice, au fost 10 camere de tragere și racorduri la fiecare proprietate, precizează administrația zălăuană.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut