Se închide circulația în zona Piața 1 Decembrie 1918 – Strada 9 Mai – Strada Unirii

Se închide circulația în zona Piața 1 Decembrie 1918 – Strada 9 Mai – Strada Unirii

Avansează lucrările la banda de preselecție pentru ieșirea în bulevard de pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu.

Până în prezent, au fost realizate straturile de fundații, inclusiv balastul stabilizat cu ciment, au fost montate bordurile și rampele de acces, a fost configurat trotuarul și a fost realizată fundația.

Cât privește refacerea acoperirii peste Valea Zalăului, până în prezent s-au realizat cămășuirea fundațiilor și a elevațiilor canalului închis, înlocuirea grinzilor prefabricate PI cu dale din beton precomprimat tip D4 sau cu grinzi prefabricate din beton tip T întors cu corzi aderente, în funcție de zonă, și a fost turnată placa de suprabetonare.

Constructorul a solicitat închiderea circulației rutiere în intersecția Piața 1 Decembrie 1918 – strada 9 Mai – strada Unirii, începând cu data de 30 octombrie, timp de 7 zile, în vederea efectuării lucrărilor necesare pentru realizarea benzii de preselecție și a celor de asfaltare. După finalizarea acestor lucrări, strada va fi redeschisă circulației publice.

Odată cu finalizarea acestor lucrări, strada 1 Decembrie 1918 va fi lărgită la 3 benzi de circulație, două benzi pentru circulația înspre bulevardul Mihai Viteazul și o bandă pentru intrarea pe strada 1 Decembrie 1918, de pe bulevard.

De altfel, întreaga zonă din fața Casei de Cultură a Sindicatelor trece printr-un amplu proces de modernizare. Lucrările la platou sunt aproape finalizate, în momentul de față se amenajează spațiul verde cu rulouri de gazon, copacii fiind deja plantați.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *