Circulație închisă în centrul Zalăului, la ceas, timp de o lună

Circulație închisă în centrul Zalăului, la ceas, timp de o lună

Circulația pe strada 1 Decembrie 1918 din Zalău, cea de la ceas, din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, va fi închisă temporar începând de luni, 2 octombrie, timp de 3-4 săptămâni. În urma lucrărilor ce urmează a fi făcute în zonă, strada va fi lărgită la 3 benzi de circulație, de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, până la intersecția cu strada 9 Mai.

Mai exact, pe tronsonul de la ceas până la Consiliul Județean, vor exista două benzi pentru ieșirea de pe strada 1 Decembrie 1918 în bulevard și o bandă pentru intrarea pe strada 1 Decembrie 1918 de pe bulevard.

“În vederea realizării unei benzi de preselecție pentru circulația rutieră și pentru executarea lucrărilor de refacere acoperire peste Valea Zalăului, începând de luni, 2 octombrie, circulația va fi închisă pe strada 1 Decembrie 1918, de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul (ceas), până la intersecția cu strada 9 Mai (Consiliul Județean Sălaj).Termenul estimat pentru execuția lucrărilor este de 3-4 săptămâni, timp în care pot fi folosite ca rute alternative străzile Cloșca, Nicolae Titulescu și Simion Oros. Odată cu finalizarea acestor lucrări, strada 1 Decembrie 1918, de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, până la intersecția cu strada 9 Mai va fi lărgită la 3 benzi de circulație: două benzi pentru circulația înspre bulevardul Mihai Viteazul și o bandă pentru intrarea pe strada 1 Decembrie 1918 de pe bulevard”, anunță administrația locală zălăuană.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *