septembrie 25, 2023

Circulație închisă în această după amiază în centrul Zalăului

0

Astăzi, începând cu ora 15.00, circulația rutieră se închide în zona Pieței Iuliu Maniu, de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul până în zona restaurantului Albă ca Zăpada. De asemenea, este cuprinsă închiderea circulației rutiere și pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu strada Kossuth Lajos, până în zona Direcției de Sănătate Publică.

Circulația se închide pentru așternerea stratului de binder în zona centrală, iar termenul estimat pentru execuția lucrărilor este de aproximativ 5 ore.

Ca rute alternative, șoferii au la dispoziție străzile Kossuth Lajos și bulevardul Mihai Viteazul – strada Gheorghe Doja.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut