februarie 5, 2023

Circulația rămâne restricționată pe strada Corneliu Coposu

Restricțiile de circulație se mențin și în zilele următoare pe strada Corneliu Coposu din Zalău, din cauza lucrărilor de asfaltare a părții carosabile.

“Ca urmare a continuării lucrărilor de modernizare a străzii Corneliu Coposu, prin așternerea primului strat de asfalt, timp de câteva zile circulația rutieră va fi restricționată. Astfel, azi, 9 noiembrie, se va așterne asfalt pe ambele benzi de circulație, de la intersecția străzii 1 Mai până la intersecția cu strada Kossuth. Pe acest tronson, circulația rutieră va fi închisă complet. Mâine, 10 noiembrie 2021, constructorul va continua asfaltarea străzii de la intersecția cu strada Kossuth până la instersecția cu strada Avram Iancu. Circulația rutieră va fi semnalizată cu pioni, urmând ca într-un interval de timp să fie închisă de la intersecția cu strada Kossuth până la instersecția cu strada Avram Iancu”, au transmis marți reprezentanții municipalității.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut