Circulația rămâne restricționată pe strada Corneliu Coposu

0
233

Restricțiile de circulație se mențin și în zilele următoare pe strada Corneliu Coposu din Zalău, din cauza lucrărilor de asfaltare a părții carosabile.

„Ca urmare a continuării lucrărilor de modernizare a străzii Corneliu Coposu, prin așternerea primului strat de asfalt, timp de câteva zile circulația rutieră va fi restricționată. Astfel, azi, 9 noiembrie, se va așterne asfalt pe ambele benzi de circulație, de la intersecția străzii 1 Mai până la intersecția cu strada Kossuth. Pe acest tronson, circulația rutieră va fi închisă complet. Mâine, 10 noiembrie 2021, constructorul va continua asfaltarea străzii de la intersecția cu strada Kossuth până la instersecția cu strada Avram Iancu. Circulația rutieră va fi semnalizată cu pioni, urmând ca într-un interval de timp să fie închisă de la intersecția cu strada Kossuth până la instersecția cu strada Avram Iancu”, au transmis marți reprezentanții municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.