septembrie 30, 2022

Circulă din nou autobuzele destinate elevilor

Începând de luni, 13 septembrie, au reintrat în circulație cursele speciale de transport în comun pentru elevi.

Aceste curse sunt destinate exclusiv elevilor, iar pentru asigurarea transportului și al altor categorii de călători aceste plecări au dubluri în programele de circulație.

Elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, care studiază în municipiul Zalău, beneficiază de transport gratuit. Elevii trebuie să solicite centrelor de emitere a documentelor de transport, aparținând SC Transurbis SA, eliberarea documentului de călătorie pentru transportul local, în baza carnetului de elev emis de unitatea de învățământ, vizat la zi.

Documentele necesare pentru obținerea cardului lunar sunt cartea de identitate în copie și original (pentru cei peste 14 ani); certificatul de naștere și copie a cărții de identitate a unuia dintre părinți (pentru elevii sub 14 ani); carnetul de elev vizat la zi la unitatea de învățământ, în copie și original; cerere și declarație privind acordul prelucrării datelor personale. Reactivarea gratuității de pe card se face lunar, la ghișeele Societății Tranurbis, cu cardul și carnetul de elev vizat la zi.

Punctele de eliberare a cardurilor de călătorie sunt situate la sediul SC Transurbis SA (str. Fabricii, nr. 30A), în intervalul orar 7.00-13.30; cartierul Brădet (str. Gheorghe Doja), în intervalul orar 06.00-23.00; Clădirea Transilvania (Piața Iuliu Maniu), în intervalul orar 06.00-22.00;• zona Uz Casnic (str. Armoniei), în intervalul orar 06.00-22.00; Gara CFR (Bulevardul Mihai Viteazul), în intervalul orar 06.00-23.00.

Liniile de transport în comun destinate elevilor din Zalău circulă după următorul program:

Linia nr. 1 Transport Elevi “Brădet – Gară” – 7.30, 13.08, 14.08;

Linia nr. 1 Transport Elevi “Piața Dumbrava Nord – Brădet” – 7.30;

Linia nr. 1 Transport Elevi “Pompieri – Brădet” – 13.08;

Linia nr. 2 Transport Elevi “Valea Miții – Benzinăria Mol” – 7.15;

Linia nr. 2 Transport Elevi “Gară – Valea Miții” – 14.20;

Linia nr. 6 Transport Elevi “Brădet – Dumbrava Nord” – 7.30, 13.08, 14.08;

Linia nr. 6B Transport Elevi “Dumbrava Nord – str. Corneliu Coposu – Brădet” – 7.30;

Linia nr. 6 Transport Elevi “Dumbrava Nord-Brădet” – 13.08.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.