Circ ieftin ”șoșocist” oferit de consilierii județeni ai PSD

4
1009

Ca și niște veritabili ”șoșoci” pe plan local, la semnalul dat de un consilier județean școlit la ”Academia OTV”, care confundă sala de ședințe cu tribuna stadionului, consilierii județeni ai PSD au ales să părăsească ședința ordinară a Consiliului Județean Sălaj din 28 aprilie 2021, demonstrând încă o dată că pentru ei este mai important circul ieftin decât administrația. După ce nu au făcut nimic timp de 16 ani pentru a transparentiza activitatea Consiliului Județean Sălaj, trecerea în opoziție le-a aprins, brusc, spiritul civic și dorința de a-și informa alegătorii. Prin modificarea și completarea Regulamentului de organizare și funcționare al Consiliului Județean Sălaj, ședințele vor fi transmise live (în direct) pe internet, prin grija autorității, fiind disponibile pentru fiecare cetățean interesat, din orice colț al județului. Consilierii PSD nu au fost de acord cu această modificare și au ales să părăsească sala de ședințe, nu înainte de a demonstra că administrația și statutul de ales reprezintă pentru mulți dintre ei o povară prea grea. Domnilor și doamnelor pesediști, cetățenii ne-au votat pentru a-i reprezenta în acest for cu scopul de a dezvolta județul și comunitățile din care cu toții facem parte, nu pentru a face voi spectacol ”tip Șoșoacă” și a urmări doar câștigarea de capital politic.

Biroul de Presă al PNL Sălaj (P)

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.