ianuarie 27, 2023

Cioloș îi provoacă la negocieri pe peneliști

Desi pare că lucrurile s-au clarificat în noua alianță politică PSD-PNL-UDMR, liderul USR, Dacian Cioloș, bagă bățul prin gard și-i provoacă pe liberali la negocieri.

”Înțeleg spaima uriașă a celor de la PNL acum, după ce au dat cheile de la casă PSD-ului. Obișnuiți cu proprietatea altora și cu traiul în case naționalizate, pesediștii nu pleacă cu una cu două de la borcanul cu miere. Așa că nu mă miră dorința lui Rareș Bogdan de a cere negocieri cu USR. Să nu fiți surprinși dacă acceptăm negocierea, doar că ea nu va avea loc prea curând. Iar atunci când asta se va întâmpla, va fi doar cu liberalii curajoși care se opun acestei sinucideri politice.

Ironia sorții este că PNL va afla cum e să fii forța reformatoare dintr-un guvern retrograd care are un singur interes: să facă bani pentru partid. Practic, PNL va avea în noul guvern rolul USR din guvernul precedent. PSD și UDMR vor face jocurile, vor bloca tot și vor împărți banii și funcțiile între ei. Diferența e că PNL nu e nici struț, nici cămilă, pentru că PNL nu vrea reformă cu adevărat, după cum nu e nici hoț profesionist ca PSD. Slabă mulțumire, e drept, pentru simplul fapt că această „dramedie” e plătită de cetățenii români.

Așa că, dragă Rareș, dacă ai curaj cu adevărat, te așteptăm la negocieri”, spune Dacian Cioloș, președintele USR.

5 thoughts on “Cioloș îi provoacă la negocieri pe peneliști

    1. Desteptule, ce are a face ca a terminat liceul agricol? A facut apoi facultatea si a ajuns comisar european pe probleme agricole ceea ce demonstreaza ca e un om capabil. In schimb, prin PNL si PSD sunt o gramada cu diplome false sau facute la fara frecventa care nu au demonstrat nimic in viata lor. Voi astia care aruncati cu mizerii in altii, sunteti doar niste amarati de postaci, platiti sa scrieti mizerii, ca altceva nu va pricepeti sa faceti.

  1. E târziu Lolek ptr negocieri ! Căruța cu sacii de la moara a plecat! Așa că …pa!!! Ați avut bilete dar nu v-ați urcat …in tren!!! Pe viitor….poate peste vreo 50 de ani!!!

  2. Voi astia de la USR nu veti reusi prea curand sa guvernati in Romania. Voi vreti sa faceti reforme serioase, vreti sa desfiintati mafii, sa eliminati nepotismul… Astea-s valori romanesti si USL (PNL + PSD) nu va poate lasa sa distrugeti traditii cladite in 30 de ani. Intelegeti odata ca hotia, coruptia, minciuna si fudulia sunt valori traditionale la care politicienii “cu vechime” (PSD si PNL = aceeasi mizerie) nu vor renunta niciodata.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut