februarie 4, 2023

Cinematograf in parcarea de la Zalau Value Center


In parcarea centrului comercial Zalau Value Center va functiona un cinema drive-in, mai exact un cinematograf in aer liber unde se pot viziona proiectii de filme din masina pe un ecran imens. Timp de 14 saptamani, incepand cu data de 26 iunie, orele 22:00, cetatenii sunt asteptati sa vizioneze cele mai noi productii.

Parcarea va dispune de aproximativ 150-200 de locuri si nu se va percepe nici un fel de taxa, iar inscrierile pentru vizionare se vor face online.

Sonorizarea filmelor se va face pe baza de unde radio, se va seta o frecventa, iar oamenii in masinile lor isi vor seta frecventa respectiva si o sa auda filmul la o calitate audio ridicata.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut