Cinci tinere, câștigătoare la tombola Aquarel

0
655

Cinci adolescente care au participat de 1 iunie la Festivalul Tinerilor, organizat în curtea Consiliului Județean Sălaj, au câștigat la tombola organizată de Aquarel acces gratuit în zona SPA.

Cele cinci tinere vizitatoare ale standului AQUAREL, participante la activități și fericite câștigătoare ale tombolei Aquarel&Silvania Gourmet sunt RACZ Adela, ȘANDOR ANNA-Maria, ALMĂȘAN Beatrice, IANCHIȘ Irina și LABO Larissa.

Totodată, Aquarel a oferit și pentru cei trei voluntari care au dat o mână de ajutor la amenajarea standului și, desigur, pe tot parcursul evenimentului, acces gratuit la unicul centru SPA din inima Zalăului care oferă servicii de top pentru toate vârstele.

”Dorim să le mulțumim tuturor celor care au ajuns la standul nostru și au avut curiozitatea să afle detalii despre serviciile și despre produsele Aquarel și Silvania Gourmet. De asemenea, am dorit să recompensăm participanții la Festivalul Tinerilor cu premii atractive prin care pot să ne cunoască mai bine. Cât despre elevii voluntari, au fost minunați și au făcut o treabă excelentă. Le mulțumim și lor și le suntem recunoscători! Adresăm mulțumiri gazdei noastre, Consiliul Județean Sălaj și tuturor partenerilor, participanților și clienților noștri”, a declarat managerul Aquarel Zalău, Ramona Deac.

Vă reamintim că AQUAREL a fost unul dintre partenerii Festivalului Tinerilor organizat pentru prima dată în județul Sălaj, de Ziua Copilului, care a invitat tinerii la mișcare pentru sănătate. Miercuri, standul Aquarel și Silvania Gourmet a fost una dintre atracții, așteptându-i pe tineri să deguste produse eco, fără E-uri, printre care și produse dedicate toddler-ilor (mezeluri cu conținut redus de sare), iar limonada specială Aquarel a făcut deliciul tuturor celor care au ajuns la stand. Aquarel – unicul centru spa la standarde ultra-moderne din Zalău, a captat atenția tuturor cu pledoaria la mișcare pentru sănătate.

Aquarel Zalău este întâlnirea perfectă a mai multor servicii atât din zona wellness, cât și din domeniul recuperării medicale. Centrul pune împreună facilități de: * SPA (bazin semiolimpic, jacuzzi, bazin pentru copii, saune, cursuri de înot, baby swim, aqua gym, body art) * BISTRO ( homemade, 100% natural și BIO)* RECUPERARE MEDICALĂ (consultații medicale, kinetoterapie, terapie Vojta, terapie Schroth, terapie McKenzie, electroterapie, terapie cu curenți de joasă frecvență, terapie cu câmpuri electromagnetice, terapie Laser, terapie TECAR, terapie SHOCKWAVE, hidroterapie, termoterapie, masoterapie)* HOTEL BOUTIQUE **** (cameră dublă, cameră twin, cameră pentru persoane cu dizabilități, apartament). Mai multe detalii despre servicii și produse găsiți pe www.aquarel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.