Cinci inculpati care s-au batut ca chiorii in barul detinut de California in Preoteasa

Procurorii au trimis ieri în judecata cinci batausi care s-au batut în plina strada în satul Preoteasa din comuna Valcau de Jos. Au fost trimisi în judecata Rad Florian, Marcus Ionut Mihaita, Rad Florin, Rad Cristian Ioan si Rad Florin Ionut. Cei cinci s-au batut nebuneste între ei în noaptea de 7 spre 8 iunie 2015, în zona barului detinut de firma California SRL. 

Rad Florian se face vinovat ca, în noaptea de 7 spre 8 iunie 2015, i-a agresat fizic pe Rad Florin, Marcus Ionut Mihaita si Rad Cristian Ioan, provocându-i acestuia din urma leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale si a distrus mai multe bunuri din barul apartinând SC California SRL, tulburând linistea si ordinea publica.
Marcus Ionut Mihaita se face vinovat ca i-a agresat fizic pe Rad Florian si Rad Florin Ionut, provocându-i acestuia din urma leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 8 – 9 zile de îngrijiri medicale si a distrus mai multe bunuri din bar, tulburând linistea si ordinea publica. stop_coloana
Rad Florin este vinovat ca în aceeasi noapte i-a agresat fizic pe numitii Rad Florin Ionut si Rad Florian, provocându-i acestuia din urma leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale si a distrus mai multe bunuri din bar, tulburând linistea si ordinea publica.
În noaptea scandalului, Rad Cristian Ioan l-a agresat fizic pe Rad Florian, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale, tulburând linistea si ordinea publica.
Rad Florin Ionut, tot în noaptea scandalului, l-a agresat fizic pe numitul Rad Florin, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat pentru vindecare un numar de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.
    

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *