octombrie 3, 2022

Cinci ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Magistrații Tribunalului Salaj l-au condamnat miercuri, 30 martie, pe Hendea Florin la cinci ani de închisoare cu executare pentru savârșirea infracțiunii de tentativa la omor. 

Hendea a fost arestat preventiv de catre procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Salaj pe 29 iunie 2015, dupa ce, în noaptea de 28 spre 29 iunie, la ora 4.30, în timp ce se aflau la grajdurile pentru creșterea animalelor situate în locul numit Brond, ce aparține de orașul Șimleu Silvaniei, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, între suspectul Hendea Florin și persoana vatamata Trif Nicu a avut loc un conflict spontan. Hendea Florin, cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, a aplicat persoanei vatamate Trif Nicu un numar stop_coloanade trei lovituri în zona omoplatului stâng și cel drept și una în zona gâtului, în apropierea arterei carotide, zona fiind una vitala. În conflict a intervenit și persoana vatamata Trif Florin, fiul victimei, pentru a-și salva tatal, acestuia fiindu-i provocate leziuni în zona cervicala cu același cuțit.
Sentința de miercuri a judecatorilor nu este definitiva, iar inculpatul o poate atacat în termen de 10 zile.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.